Nastavení cookies

Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím se vším".

28.4.2024

Valašské Meziříčí se letos pyšní titulem krajské Město pro byznys. Také proto v úterý 23. dubna uspořádalo ve spolupráci s Agenturou pro podnikání a inovace (dále Agentura) první ročník Veletrhu dotačních příležitostí a podpory podnikání.

„Akce přilákala přes tři desítky zástupců firem z Valašského Meziříčí a okolí. Svou práci a možnosti podpory z operačních programů či jiných zdrojů financování jim představili nejen zástupci již zmíněné Agentury, ale například také Krajské hospodářské komory, MAS, CzechInvestu a CzechTrade či Technologické agentury ČR,“ uvedl Jakub Mikuš, tiskový mluvčí meziříčské radnice.

„Dlouhodobě se snažíme vytvářet co nejlepší podmínky pro podnikání a podnikatele ve Valašském Meziříčí. Jejich činnost je důležitá nejen z pohledu zaměstnanosti, ale také rozvoje celého našeho města a regionu. I to je důvod, proč jsme se rozhodli ve spolupráci s Agenturou pro podnikání a inovace uspořádat Veletrh dotačních příležitostí a podpory podnikání. Osobně mne těší velký zájem ze strany zástupců místních firem. Věřím, že během akce získali užitečné informace,“ řekl starosta Robert Stržínek a pokračoval: „Na začátku dubna jsme byli oceněni jako nejlepší Město pro byznys ve Zlínském kraji. Takového úspěchu bychom bez podpory místních podnikatelů nikdy nedosáhli. O to víc si tedy vážím naší vzájemné spolupráce. V podpoře podnikání ve Valašském Meziříčí chceme rozhodně pokračovat i nadále.“


Zdroj: https://www.klubnovinaruzlin.cz/news/valasskomeziricska-radnice-pokracuje-v-podpore-podnikatelu/

RS